İçeriğe atla
İKİ VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ

WhatsApp: 0552 315 71 62

20 MAYIS'A KADAR %30 İNDİRİM

BLOG

ÇOCUK ODASI İÇİN TABLOLAR: YARATICILIĞI BESLEMELİ VE İLHAM VERİCİ OLMALI

Çocuklarınıza güzel dekore edilmiş bir yatak odası hediye etmek kadar güzel bir şey yoktur. Zamanlarının büyük çoğunluğunu geçirdikleri hatta bağ kurabildikleri bu mekanlarda kendilerini iyi ve ait hissettikleri, motive oldukları ortamlar hazırlamak önemlidir. Bu yazımızda bebek ve çocuk odasını birbirinden sevimli, cıvıl cıvıl, dekoratif olduğu kadar öğretici ve öğretici olduğu kadar hayal gücünü besleyen çocuk posterleri ile nasıl dekore edeceğinize, nasıl hem eğlenceli hem rahat ve huzurlu bir ortam yaratabileceğinize dair ipuçları derledik.

Çocuk Odası Tabloları

Minik Tilki N2 Posterini Satın Al - Sweet Like A Lollipop Posterini Satın Al 

Sevimli hayvan desenli tablolar ile çocuk yatak odası dekorasyonu

Hayvanları sevmeyen çocuk var mıdır? Herhâlde hayvanları sevmeyen çocuk yoktur hatta genellikle çok severler çünkü çocukların hayal dünyasında hayvanlar farklı bir yere sahiptir. Minik bir yavru köpeği veya kediyi gördüklerinde yüzlerinde beliren o mutluluğu görmek bunu anlamaya yeter. Neşeli ve rengarenk tasarlanmış aslan, kaplan, zürafa, kirpi, leopar gibi hayvan resimli tablolar ufaklığınızın odasına çok yakışacaktır.

Çocuk Odası İçin Hayvan Tabloları

Tüm Çocuk Odası Tablolarına Gözat

Çocuk odası için tematik tablolar

Tematik bir oda dekorasyonu yaparken çocuklarınızın da görüşünü alabilir ve onların sevdiği veya ilgilendiği konulara göre bir düzen hazırlayabilirsiniz. Örneğin uzay temalı tablolar ile çocuğunuzun uzaya, gezegenlere karşı olan ilgi ve merakını arttırabilirsiniz veya orman temalı posterler ile güzel bir iç tasarım meydana getirebilirsiniz ve bu dekorasyonu alfabe posterleri veya yaratıcı dünya haritası tabloları gibi renkli notalar ve öğretici dokunuşlar ile tamamlayabilirsiniz.

Çocuk Odası İçin Poster

Hayvanlar Posterini Satın Al

Pastel tonlarda bebek odası tabloları

Bebek odası dekorasyonu için tablo seçerken tercihinizi pastel tonlardan yana yapmanız doğru olacaktır. Pastel tonlar bebek odası dekorasyonu için son derece uygun renk tonlarıdır. Bu renklerin soft ve dinlendirici etkisi bebeğinizin dikkatini dağıtmaz ve üzerindeki sevimli resimler de ilgisini çekebilir. Burada da yine çocuğunuzun hayal gücünü besleyen ve ona mutluluk veren tablolar seçmek her zaman daha anlamlı olacaktır.

Nordika Gallery Çocuk Tabloları

Sevimli Fil Posterini Satın Al

Çocuk poster setleri sunduğumuz bu yazıda fark yaratacak örnekler bir arya getirdik. Çocuk odası ve bebek odası için tablolar çeşit bakımından çok zengindir: Eğitici posterlerden sevimli hayvan resimlerine ve harika uzay fotoğraflarına kadar birçok tasarım bulabilirsiniz. Koleksiyonumuzdaki çocuk ve bebek odası dekorasyonu için olan tablo modelleri size ilham kaynağı olabilir.

Tüm çocuk poster koleksiyonunu görmek için şu linke tıklayın

Önceki
Sonraki

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu e-posta adresi kaydedildi!

Ürünü satın al

Seçenek Seçin

Seçeneği Düzenle
Stoka geldiğinde bana bildir
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürünler